dimarts, 22 de febrer del 2011

L´Edifici El Molí donarà servei temporal de Biblioteca

Des de d´avui i mentre durin les obres de reforma de la Biblioteca Vicente Aleixandre, s´ha habilitat  un espai a l´edifici el Molí (Av. Costa Blava s/n. 2º planta) concebut com a espai alternatiu a la Biblioteca. L´espai habilitat consta de dues sales que pretenen donar el servei de sala d´estudi, punt de lectura, consulta de premsa diària i connexió a Internet mitjançant dos ordinadors. No es contempla el servei de préstec en aquest espai. L´accés a aquest servei és gratuït, en horari de dilluns a divendres de 16 a 20 hores i està adreçat a totes les persones majors de 12 anys .
Per poder accedir a les sales caldrà presentar obligatòriament el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i el DNI o Passaport.
Des d'ICV de Badia donem per positiva aquesta solució que pretén donar resposta a les necessitats informatives i d´estudi dels ciutadans i ciutadanes. Una vegada més la manca de informació vers els veïns i cap a la resta de grups municipals torna a ser total. De totes maneres, ens alegrem que la nostra demanda sigui una realitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada