dilluns, 10 d’octubre del 2011

Oferta de cursos al Servei Municipal d´Ocupació

Des del  3 d´octubre i fins el proper 24 de novembre s'estan realitzant diversos cursos per a persones inscrites a la borsa de treball del Servei Municipal d´Ocupació de Badia del Vallès.

Els cursos s´imparteixen en diverses dates i tenen diferents durades. S'imparteixen en diferents horaris i amb un aforament màxim de 15 persones.  Les temàtiques van des d´un curs de carretoner/a, manipulació d´aliments o plataformes elevadores.

Respecte els cursos de carretoner/a encara hi ha places disponibles i els requisits d´accés són: estar inscrit/a a la borsa de treball i tenir carnet de conduir. Respecte el curs de plataformes elevadores,  els requisits d´accés són: estar inscrit/a a la borsa i no tenir cap malaltia/problema físic o mental que pugui afectar la feina o constituir un risc per al treballador/a en el desenvolupament d´aquesta feina, com ara vertigen, prendre medicació que produeixi alteracions com somnolència, etc. Per últim, pel que fa al curs de manipulació d´aliments, ja no hi ha places disponibles. 

Font: Servei  Municipal d'Ocupació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada