dilluns, 25 d’abril del 2011

Diada de Sant Jordi


L’agrupació local d’Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa s’ha sumat a la celebració ciutadana amb una paradeta informativa instal•lada a  la plaça Major en la que han participat diversos membres de la candidatura, entre ells Eusebio Argueta candidat a l’alcaldia, Maite Estévez,  Anna Luque i Adrià Miguel entre altres membres de la candidatura.
Durant la diada de Sant Jordi s’ha repartit material de la coalició i informació sobre les retallades en sanitat i educació per part del Govern de CiU a la Generalitat de Catalunya. També s’han repartit unes 400 tomaqueres entre els ciutadans de Badia.
La presència al carrer segons el candidat a l’alcaldia de Badia  Eusebio Argueta, “ha estat una jornada amb bona afluència de ciutadans i ciutadanes, això ha permès  intercanviar opinions sobre la nostra ciutat i conèixer de primera mà les preocupacions dels badiencs i badienques que s’han apropat a la nostra parada”.
Com sabeu ja estem preparant les activitats i trobades de la Campanya i us animem a col.laborar i participar en totes elles. A Badia se’ns ha de veure.  La gent ha de poder saber qui som i poder fer-nos comentaris i preguntes sobre temes que a ells els hi preocupin.
Tots cap el 22 de Maig!
DESPERTEM BADIA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada