diumenge, 10 d’abril del 2011

Eusebio Argueta acompanyarà Joan Herrera a la presentació del projecte Solar Vallès dimarts 12 a Sabadell

El secretari general d'ICV, Joan Herrera presenta dimarts, 12 el projecte Solar Vallès, l'objectiu del qual es promoure la instal·lació de plaques fotovoltaigues en una superficie de més d'un milió de m2 de sol industrial i comercial del Vallès Occidental. Eusebio Argueta li acompanyarà en aquesta presentació.


Es tracta d'un projecte, quantificat, amb mesures polítiques concretes i en el qual treballa des de fa mesos ICV del Vallès Occidental. La posada en marxa de SolarVallès permetrà situar la comarca entre els principals productors d'energia neta i renovable i liderar el canvi de model productiu. Suposarà a més la creació de llocs de treball de qualitat en el territori i contribuirà a reduir les emissions de CO2. Joan Herrera i Argueta exposaran dimarts les dades del projecte tot coincidint amb la setmana europea de l'Energia Sostenible.

El projecte Solar Vallès, que les agrupacions locals d'ICV-EUiA al Vallès Occidental incorporaran com a proposta en els respectius programes per a les municipals de maig, respon al marc teòric del Global Green New Deal (Nou Acord Verd Global), desenvolupat l'any 2009 pel programa de Medi Ambient de Nacions Unides. Municipis i territoris han de ser capdals en el desenvolupament de l'economia verda i avançar en la direcció de susbtituir l'energia nuclear per energies netes i segures. Únic camí, segons ICV-EUiA, per a un futur sostenible i segur.


Imatge: Joan Herrera al costat de Pilar Paz durant la manifestació del 29 de setembre a Barcelona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada