dijous, 14 d’abril del 2011

ICV-EUIA de Badia presentarà la llista electoral i el seu programa de Govern Municipal el proper dissabte 16



La coalició ICV-EUiA ha finalitzat el seu procés de debat del seu programa de govern i la llista de veïns/nes que l'hauran de dur a terme la propera legislatura. La llista que acompanyarà l'Eusebio Argueta a les municipals ha significat la incorporació de gent nova, independent i de la societat civil badienca que ha decidit incorporar-se al projecte que com diu el lema: Despertarà Badia!

Una renovació del 60% dels seus integrants és la nota més significativa del creixement social que ICV-EUiA ha tingut els darrers quatre anys. Ara tocarà explicar i debatre amb la resta de partits polítics, les associacions i la ciutadania si la proposta presentada per ICV és realista, raonable i serveix per a solucionar els dèficits i problemes que Badia té. L'Eusebio Argueta ha manifestat la seva satisfacció més profunda tant per les solucions proposades al programa electoral, com per la llista de persones que l'acompanyaran a la candidatura. "Agraeixo la confiança depositada en mi per tots i totes els veïns/nes que em van triar com a cap de llista i ara els i les que han decidit acompanyar-me en aquesta aventura intensa i emocionant. He de dir que es tracta d'un grup d'un gran caliu humà i professional; i que això em fa sentir-me orgullós d'encapçalar aquesta llista electoral" ha manifestat l'Eusebio.

La presentació en societat serà el proper dissabte 16 a les 11:30 hores a la Plaça la Sardana. En acabar l'acte, els i les assistents gaudirem d'un vermouth popular per agafar forces per la pre-campanya que tot just ara comença.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada