dimarts, 13 de desembre del 2011

Joan Coscubiela puja La Mola per "iniciar la resistència a la majoria absoluta del PP"


El diputat d'ICV al Congrés Joan Coscubiela ha complert avui la promesa de pujar corrent la muntanya de La Mola. Ho ha fet acompanyat d'una quarantena d'adherits, adherides i simpatitzants d'ICV. L'objectiu: celebrar els bons resultats obtinguts el 20N i demostrar que la gent d'Iniciativa està preparada per a la lluita i la resistència que caldrà els propers anys.
A dos quarts d'onze del matí, el diputat ecosocialista Joan Coscubiela, iniciava la pujada corrent, cap al cim de La Mola, des del Coll d'Estenalles. Acompanyat de 3 valents més que han fet amb ell els cims del Montcau i de La Mola corrent, i de prop de 40 simpatitzants i adherits i adherides del partit, de totes les edats, que han fet el mateix recorregut caminant. 6 quilòmetres després, i amb la satisfacció d'haver fet el cim, el grup ha dinat dalt de la Mola per agafar forces i tornar a baixar.
En declaracions a la premsa, el cap de llista a les Generals del 20N i ara ja nou diputat d'ICV, Joan Coscubiela, ha explicat que la promesa la va fer durant el míting central de campanya del Vallès Occidental a Terrassa, on va assegurar que si els resultats de les eleccions eren bons, es comprometia a pujar La Mola i a fer-ho corrent.
"He d'agafar forces per a aquests durs quatre anys amb majoria absoluta del PP, al qual s'haurà de fer front des de posicions clarament d'esquerres", ha assegurat el diputat. I ha afegit que  aquesta nova legislatura l'afronta amb la mateixa mentalitat amb què afronta pujar La Mola, "amb força, ganes i molta resistència perquè caldrà fer front a un govern del PP que aplicarà polítiques d'ajust, d'austeritat només per a alguns i de manteniment de privilegis per a altres. Tot això - segons Coscubiela- requereix d'una mentalitat de corredor de fons".
Entre el grup que ha acompanyat el diputat en aquest ascens de germanor hi ha hagut el president d'ICV a la comarca, Xavier Boix, la portaveu a Rubí i candidata número 4 a les eleccions Generals, Marta Ribas, i els responsables polítics d'ICV a Sabadell, Terrassa, Montcada, Sant Quirze, Badia i Sant Boi, entre d'altres, a banda d'afiliats i simpatitzants també de Cerdanyola, Sabadell, Terrassa, Rubí, Sant Cugat, Badia o Santa Perpètua.
La Mola és la muntanya més alta del parc natural de Sant Llorenç del Munt. Amb 1.104 metres d'altitud, és un dels elements característics del paisatge de la comarca del Vallès Occidental

Clicar para ver el vídeo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada