dimarts, 14 de febrer del 2012

Reforma laboral


ICV i EUiA de Badia hem organitzat una xerrada informativa sobre la Reforma Laboral del PP. A l'acte hem convidat a Antonio Diaz, Secretari General de CCOO al Vallès Occidental, qui s'encarregarà d'explicar els principals conceptes, canvis i la manera com perjudicarà els treballadors i treballadores en les seves relacions laborals. 

La reforma, que es definida com "anti-laboral" des d'ICV, aprovada unilateralment pel govern del PP menystenint el diàleg i la concertació és el pitjor atac contra els drets socials i laborals dels treballadors des de l'inici de l'actual democràcia.

Aquesta reforma anti-laboral és un gravíssim atac als drets laborals: abarateix i facilita els acomiadaments, elimina la negociació col·lectiva, condueix els treballadors i treballadores a la negociació individual de les seves condicions de treball, desprotegeix els treballadors i treballadores davant del poder discrecional de l'empresari, facilita l'acomiadament dels treballadors i treballadores públics,...

Tot plegat fan d'aquesta reforma injusta, un dels atemptats més greus als drets dels treballadors i treballadores del nostre país i un instrument inútil per reactivar l'economia i crear ocupació.

L'acte serà el proper dijous 16 a les 18:30 a l'Escola La Sardana. 

D'una altra banda, el proper diumenge 19 CCOO i UGT han fet una convocatòria de manifestació de rebuig a la reforma antilaboral del PP. ICV dóna ple suport a aquesta convocatòria i posarem tota la nostra força organitzativa i capacitat per a què sigui tot un èxit. La manifestació començarà a les 12 hores i ICV de Badia convoca a tots els adherits/des, amics i amigues i ciutadans en general a les 11 hores a l'estació de Renfe de Barberà per anar-hi plegats. 

Podeu trobar mes informació al link 

http://www.ccoo.cat/noticia/148861/manifestacions-contra-la-reforma-laboral

Us hi esperem!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada