dimarts, 22 de març del 2011

El Grup Parlamentari d'ICV-EUiA pregunta al govern de CiU sobre la construcció de la Pantalla Acústica sobre la C-58 al seu pas per Badia del Vallès

El Diputat per ICV-EUiA Salvador Milà ha emès una bateria de preguntes  a l'actual govern sobre la construcció de la pantalla acústica sobre la C-58. El compromís de l'anterior conseller d'obres públiques, Joaquím Nadal, a fer-la una realitat no pot quedar en el no res. És per aquest motiu que ICV de Badia va demanar al Grup Parlamentari que efectués una pregunta al govern amb la finalitat d'aclarir la intencionalitat del mateix sobre aquesta infraestructura tan necessària pels badiencs.
ICV-EUiA volem que s'aprovi definitivament una partida al pressupost de 2011 que garanteixi l'execució de l'obra, però això no serà possible si no tenim els recolzaments necessaris. Es per aquest motiu que Eusebio Argueta demanarà el suport i recolzament de tots els grups municipals amb representació parlamentaria perquè treballin a favor de la inclusió del pressupost necessari per a la construcció de la Pantalla Acústica i d'altres elements de protecció a la C-58 ampliada al seu pas pel municipi de Badia del Vallès.
ICV continuarà demanant la construcció de la pantalla acústica allà on calgui fins quan calgui.

Imatge: Salvador Milà durant la manifestació del 29 de setembre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada