dimecres, 23 de març del 2011

felicitats! pel balanç que heu fet, una bona tasca feta entre tots i totes

ICV-EUiA qualifica la seva acció municipal a l'oposició d'útil, responsable, valenta i radical.
Eusebio Argueta, candidat d’ICV-EUiA a l’alcaldia de Badia del Vallès, explica la feina feta durant aquesta legislatura a l’oposició
Els eixos principals de l'acció municipal d'ICV-EUiA es veuen exemplificats en les seves mocions, centrades en temes de crisi i mobilitat. La majoria de les resolucions presentades al Ple però, han tingut com a rerefons l'actualitat política local i nacional que en els últims anys s'ha vist centrada en la qüestió nacional i la memòria històrica. "Hem promogut 57 mocions, més de la meitat de les quals han estat aprovades pel Ple, cosa que demostra la nostra utilitat i voluntat de fer propostes en positiu". ha dit l’Argueta.
Eusebio Argueta ha explicat que la tasca d'oposició dels últims anys s'ha vist marcada per la responsabilitat, la valentia i la radicalitat en les propostes.
Pel que fa a la responsabilitat ha explicat que en un moment on la ciutadania demanava fer front a la crisi, ICV-EUiA va fer propostes als pressupost 2009, 2010 i 2011. Apostant per més polítiques socials, més polítiques d'ocupació, millor mobilitat y neteja dels carrers.
Argueta ha explicat que en aquests quatre anys, la coalició ha estat valenta, doncs ha sabut plantar cara en qüestions com la Barrera Sònica o el trasllat de la zona d’ oci de la zona hermètica a Badia. Segons el portaveu "No ens fa por defensar el que diem, perquè és el que pensem i és el que fem".
Alhora ha defensat la seva radicalitat en qüestions com la crisi, la defensa dels drets socials consolidats o la defensa del medi ambient. Pel que fa a la crisi, "Hem treballat al costat dels que més l'han patit, dels treballadors i treballadores que pateixen acomiadaments indiscriminats i massius, donant suport a la vaga general del 29 setembre" ha dit l’Argueta. Les mocions contra els desnonaments, la gratuïtat del transport públic per a infants i aturats o la defensa de les pensions i contra les retallades del govern central, en són alguns exemples. L'activitat del grup Municipal també ha estat molt enfocada a la mobilitat i a la preservació del territori com demostra el posicionament en defensa de la construcció de la Barrera Sònica.
Així doncs, els ecosocialistes defensem que s'ha demostrat que som una força ÚTIL perquè presentem propostes de ciutat i de sentit comú, RESPONSABLE perquè arribem a acords importants de ciutat, VALENTA perquè no ens tremolen les cames al defensar el que creiem i RADICAL en la defensa dels drets socials i mediambientals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada