dijous, 14 de juliol del 2011

ICV explica el Projecte de Modificació del Pla General d'Ordenació Urbana als veïns, amics i simpatitzants

A les 8 de la tarda va començar un passeig per la zona afectada que va durar 90 minuts. El grup integrat per veïns, simpatitzant i militants d'ICV, ha recorregut els terrenys sotmesos al canvi de qualificació exposant els seus dubtes i sugerències. Eusebio Argueta ha donat explicacions a les preguntes així com ha pres bon a nota de les aportacions i sugerències aparegudes durant el passeig. Començant pel poliesportiu a on s'ha visualitzat l'espai proposat com a zona comercial i industrial i el que finalment quedarà com a zona esportiva, el grup ha arribat fins la zona del Riu a on s'ha fet ressò de recuperar-lo com a espai lúdic públic aprofitant la transformació urbanística. La construcció d'un nou vial que enllaci l'avinguda del mediterrani amb la nova carretera de sortida cap a Sabadell junt amb la creació d'un carrer transitat al costat de l'IES Frederica Montseny han estat dos de les propostes pitjor acceptades pels assistents. Argueta ha manifestat la seva intenció de mirar amb deteniment cada una de les accions no del tot satisfactòries, tot cercant el millor pels habitants de Badia.
Malgrat aquestes qüestions destacades com a negatives, el projecte ha estat ben acollit per significar una bona oportunitat per Badia per generar recursos econòmics, dignificar algunes zones a prop del Riu i aconseguir que el terrenys inclosos dintre del municipi de Badia ubicats al costat de Sant Pau de Riu Sec puguin seguir la línia marcada pel nou polígon. Aquestos arguments signifiquen una bona acollida del projecte del personal que ha acompanyat a la comitiva d'ICV i que haurà de ser tingut en comptes alhora de prendre una decisió quan toqui.
Els assistents han lamentat la coincidència d'aquesta passejada amb la concentració contra la supressió del servei d'urgències nocturn al CAP de Badia. Aquesta duplicitat d'actes ha estat una fatal coincidència que no ens ha permès ser-hi a la concentració, però el passeig havia estat organitzat i convocat des de la setmana passada. La direcció local d'ICV s'ha compromès a organitzar una altra passejada si fos demanada per un grup de veïns interessats.
La propera setmana ICV tindrà una reunió oberta per continuar perfilant les seves aportacions al nou PGO. Us en informarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada