diumenge, 10 de juliol del 2011

ICV us invita a conèixer la Modificació del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) per a la zona de l'antic poliesportiu i els terrenys adjunts a Sant Pau de Riu Sec

El proper dimecres 13 a les 20 hores i partint des de l'antic poliesportiu ICV explicarà les modificacions i els planejaments que el nou pla proposa. Ens acompanyarà Rafael Bellido, arquitecte i urbanista, que ens ajudarà a entendre el planejament proposat i aclarirà els dubtes que ens hi puguin sorgir. Amb aquesta activitat ICV es proposa obrir el debat a la ciutadania perquè tothom tingui informació correcta alhora de emetre un judici i/o al·legacions al pla. Des del mes de maig, quan se'ns va presentar el projecte, l' Eusebio Argueta ha vingut expressant la necessitat d'obrir processos de participació transparents dels badiencs en la modificació del PGO. Per a Argueta, "la participació de la ciutadania és fonamental a qualsevol transformació urbanística tan important com la que la modificació del PGO ens proposa. Sense aquesta participació, qualsevol projecte urbanístic neix mort".

El projecte de modificació ja va ser presentat per l'equip de govern el mes de abril i la seva aprovació va estar posposada per després de les eleccions. La modificació que proposa l'acció sobre la façana nord de Badia, front Sant Pau de Riu Sec, és una proposta que pretén adequar els terrenys del municipi a la nova realitat del polígon comercial que està fent-se a Sabadell, alhora que reafirmar l'actual ubicació del camp de futbol i les instal·lacions descobertes del poliesportiu. Aquesta intenció està en sintonia amb el que des de sempre havíem defensat ICV: deixar el poliesportiu vell al mateix lloc, fent-lo més petit i fent un petit polígon comercial-industrial a l'àrea alliberada. Al mateix temps que reordenar de manera adequada els terrenys al costat de Sant Pau integrant-los en el Projecte de Polígon Comercial que endreçaria la façana de Badia cap a Sabadell.

Després de varies reunions internes, amb l'equip de govern i els promotors, ICV vol escoltar també la ciutadania en aquest important projecte, per després prendre una decisió en la votació del projecte com per futures al·legacions.

Recordeu que sortirem a les 20 hores del Poliesportiu Antic i la caminada durarà aproximadament 1 hora. Us hi esperem!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada