dilluns, 23 de maig del 2011

380 gràcies!!!!

L'equip de persones que formem ICV-EUiA a Badia del Vallès volem agrair a les 380 persones que han dipositat la seva confiança en nosaltres mitjançant el seu vot a les eleccions municipals. Sou 96 persones més que en el 2007 les que ens heu ajudat a aconseguir representació al ple de l'ajuntament. Novament us donem les gràcies per la vostra confiança, per creure que votar ICV-EUiA és la millor forma de fer el canvi que Badia necessita. Nosaltres som conscients de la responsabilitat adquirida i farem tot el possible i l'impossible per aconseguir la transformació que Badia necessita. No ho tenim fàcil ja que només tindrem l'Eusebio Arqueta com a únic representant. Però lluitarem fins el final per aconseguir allò que hem pactat amb vosaltres ( la barrera sònica, el tramvallès, un ajuntament més proper i transparent, recuperar el poliesportiu, un millor acord de finançament per Badia, ...).

L'alta abstenció a les eleccions ( prop del 53 %), l'ascens de la dreta representada pel PP i l'entrada de PXC al consistori són tres tristes notícies derivades del procés electoral. Sobre l'abstenció haurem de aprendre dels missatges que els carrers i places d'arreu ens estan enviant. L'alça dels valors de dreta traduïts en vots els haurem de combatre amb mesures basades en els nostres valors d'esquerres que ajudin la gent a superar l'actual situació de crisi financera, econòmica, ambiental i moral. El tema de l'entrada de PXC encara no l'hem paït ja que és massa nou per a nosaltres. Però aviat trobarem la manera de desmuntar els falsos raonament i arguments que els han fet aconseguir el recolzament de 310 badiencs/ques.

Finalitzem amb una felicitació al PSC com a força guanyadora (malgrat haver-hi patit una forta davallada) i apel·lem a la responsabilitat de les forces més votades a muntar un equip de govern fort i estable que treballi per Badia en aquest difícils moments que ens han tocat a viure.

ICV de Badia del Vallès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada