diumenge, 1 de maig del 2011

MANIFESTACIÓ DEL 1r de maig de 2011

El cap de llista d’ICV-EUiA, Eusebio Argueta, ha recordat en el marc de la manifestació del Dia del Treball que “el 29 de setembre ICV-EUiA va estar a la manifestació en defensa dels drets dels treballadors, nosaltres estàvem, amb els treballadors, però ni la Senyora Menor, ni la Marta de CIU, ni l’Antonia del PP, ni el Quim Duran  estaven allà”. “Avui nosaltres hi tornem a ser, i per tant, som la millor garantia per construir esperances i alternatives a favor de la majoria”, ha afirmat l’Argueta.
Eusebio Argueta ha declarat que “aquest primer de maig es viu una situació complicada, amb xifres records d’atur, precarietat i manca de protecció social, i a més en un context de doble agressió als drets dels treballadors i treballadores, per una reforma laboral, impulsada per Zapatero i pactada amb CiU que ha generat un acomiadament més fàcil i barat, i per l’agressió als drets socials de la majoria de la població a conseqüència de les retallades del govern de CiU”.
“El 22 de maig ens juguem si aquesta indignació per la doble agressió als interessos del majoria, té un trasllat a Badia del Vallès. Cal que aquesta indignació esdevingui rebel•lia i mobilització a les urnes...” ha dit l´Argueta a la delegació d’ICV assistent a la manifestació del 1r de maig convocada pels sindicats.
“Respecte les declaracions d’ahir del líder de CiU Artur Mas, em sembla un exercici de cinisme que en la seva campanya electoral Mas no anunciés que faria retallades, és més, va dir que no retallaria en metges i mestres, i que després hagi començat a governar desencadenant una veritable tempesta de retallades socials. Això no pot tornar a passar després del 22 de maig. Probablement CiU en Badia tampoc parlarà de retallades en campanya, però ara calla i per tant avala les retallades que està duent a terme i anunciant Artur Mas”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada