divendres, 6 de maig del 2011

Què ens hi juguem el proper 22 de maig?


El 22 de maig estem convocats a unes noves eleccions que pel seu tarannà són les més engrescadores i motivadores: les eleccions municipals. Badia del Vallès triarà el nou consistori municipal amb el punt de mira en el incert futur com a municipi independent. I és que els comptes no surten. Els ingressos municipals no han crescut d'ençà de la creació del municipi i la despesa s'ha mantingut dins d'un creixement moderat, però amb els mateixos desequilibris de sempre: una partida molt gran per a personal, minsa en inversions i serveis a les persones.
El problema de fons va ser la creació d'un municipi independent sense un pressupost i terrenys suficients que permetessin un desenvolupament econòmic del municipi. Aquesta realitat de fons ha estat agreujada per les successives polítiques dels diferents equips de govern socialistes. Només en el període 2000-2003 a on ICV vam entrar a formar part del govern per a donar l'estabilitat que en aquell moment necessitàvem, van començar algunes pràctiques polítiques serioses i coherents que amb el suficient temps ens haguessin donat els resultats necessaris per Badia.
És per aquest motiu, entre d'altres, que a les properes eleccions municipals els/les badiencs/ques podem optar per un canvi en les formes d'abordar els problemes del municipi. Qüestions com el futur del municipi com a tal, la creació d'ocupació, el problema dels sorolls de l'autopista, l'educació dels adolescents, el repte de la immigració, la rehabilitació del poliesportiu o de l'edifici Antonio Machado són a les nostres mans.
ICV-EUiA hem preparat un seguit de propostes de govern que pretenen millorar Badia. Un grup de persones valentes i coneixedores de Badia s'han animat a defensar-les des del consistori. Ara queda esperar la resposta de la ciutadania i veure si volem fer el canvi que Badia necessita i si la llista proposada per ICV-EUiA es mereix aquesta confiança. La nostra proposta és a les vostres mans i ara ens toca esperar la resposta.


José Pérez
Membre de la candidatura d'ICV-EUiA a les eleccions municipals de maig a Badia del Vallès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada