diumenge, 8 de maig del 2011

ICV-EUiA inicia la campanya amb l'objectiu de ser decisius en la conformació del proper govern municipal

Créixer en vots i regidors/res és el principal objectiu que ICV-EUiA s'ha marcat per aquestes eleccions municipal. "Sabem que el canvi és difícil, però les dones i homes de ICV-EUiA treballarem dur per aconseguir el millor resultat que el faci possible" va expressar Argueta davant la vintena de militant i simpatitzants que es van dirigir ahir a la nit al local d'ICV per començar a repartir cartells i pancartes. Argueta va emplaçar a tots els components de lka candidatura a "difondre el programa de ICV-EUiA i a animar a la ciutadania a fer-nos costat", expressant-los que "així com hem estat la veritable oposició amb un únic representant al consistori, així serem el veritable govern si augmentem la nostre representació de manera significativa".

ICV-EUiA va decidir començar la campanya ahir divendres davant la dificultat de fer-lo en mig de setmana per a gent que hem de matinar per anar a treballar cada dia; per a gent que no som professionals de la política. Així doncs es va decidir començar la campanya la nit del divendres amb un sopar col·lectiu al local d'ICV i la enganxada de cartells i pancartes.

Diumenge 8 a partir de les 11 Eusebio Argueta i diversos membres de la candidatura explicaran en el mateix lloc les transformacions que ICV-EUiA impulsarà des del govern per a la zona del Riu Sec i la zona dels horts, si és que el canvi és finalment un fet. El lloc d'encontre serà el Parc de sortida cap la UAB a la Avinguda Mediterrani i l'hora a les 11 del matí. Es preveu que la caminada duri una hora aproximadament fins el punt de sortida.

Aquest acte serà del tipus plantejat per ICV-EUiA durant la present campanya: directe, concret i auster com varem manifestar a l'inici de campanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada