dijous, 5 de maig del 2011

ICV-EUiA fa públic el seu pressupost de campanya


La reunió del comitè de campanya d'ICV-EUiA de la setmana passada va aprovar un pressupost de campanya de 3100 € per a les eleccions municipals a Badia. Aquest pressupost ha estat reduït un 55 % del gastat a les passades eleccions municipals i serà finançat a través de les aportacions del Grup Municipal d'ICV-EUiA a l'Ajuntament, els estalvis procedents de les diferents activitats fetes aquest darrers anys per ICV-EUiA ( festa major, loteria nadal,...) i una botifarrada popular que tindrà lloc el 15 de maig al Parc de les Illes Balears.
Amb el pressupost farem el programa electoral, els cartells i uns despertadors de merchandising com a objecte representatiu del nostre eslògan de campanya: DESPERTEM BADIA! Aquest materials ens possibilitaran arribar a tota la ciutadania de Badia per explicar-li les nostres propostes per a fer de Badia el municipi de futur, prosperitat i treball que tots volem.
ICV-EUiA fa pública aquesta dada per continuar en la nostra línia de transparència que de la política en fem. El pressupost desglossat per partides serà el següent:
  • Pancartes                                     300€
  • Edició Programa Electoral            1200€
  • Cartells                                         800€
  • Materials                                       400€
  • Merchandising                              400€
                                                TOTAL 3100€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada