diumenge, 8 de maig del 2011

ICV-EUiA tindrà una carpa electoral a l'Avinguda de Burgos


Amb l'objectiu de fer arribar la seva proposta als veïns en mà i poder parlar amb ells personalment ICV-EUiA tindrà instal·lada una carpa electoral totes les tardes entre les 18:30 i les 20:30 a l'avinguda de Burgos, a l'alçada de la Plaça Major. Els components de la candidatura faran un porta a porta selectiu per entregar en mà el programa i demanar el suport dels veïns a la candidatura.
Avui diumenge 8 Eusebio Argueta i els components de la candidatura han estat acompanyats per un grup de veïns i per l'Associació Catalunya Sostenible a fer un passeig pel Riu Sec. Argueta ha explicat les propostes i els llocs proposats per fer una estació de ferrocarrils, zones de passeig i una zona proposada per ubicar de nou els horts després de la seva reordenació. Les nombroses qüestions plantejades pels veïns han anant enllaçant-se. A tal d'exemple, passejant hem visualitzat que cap senyal de la nova sortida indica Badia com a destinació. Davant d'aquesta greu mancança, Argueta s'ha compromès a fer arribar una petició al Grup Parlamentari de ICV que insti al Departament d'Obres públiques a corregir l'error.
Durant la passejada, Argueta ha declarat que "per a fer determinades coses només cal creure que són possibles, determinació i voluntat política" referint-se a la reordenació dels horts i la construcció de carrils bicis. Es tracta per a ICV de "recuperar el Riu Sec per a la àmplia majoria de ciutadans, fent-lo compatible amb l'existència dels horts actuals que fan una funció social molt important".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada